Aqua Jump

Aqua Jump är den första vattentrampolinen, originalet från RAVE Sport. På under en timme är den monterad, sedan väntar obegränsade möjligheter. Varje Aqua Jump inkluderar en aluminiumstege som gör det lätt att ta sig upp ur och ner i vattnet. Ta det lugnt och ha kul hela sommaren vetandes att RAVE ger livstids garanti mot tillverkningsfel. Det kan inte bli bättre än så! Aqua Jump finns tillgänglig i två storlekar, Aqua Jump 150 och Aqua Jump 200.


Aqua Jump
Aqua Jump är den första vattentrampolinen, originalet från RAVE Sport. På under en timme är den monterad, sedan väntar obegränsade möjligheter. Varje Aqua Jump inkluderar en aluminiumstege som gör det lätt att ta sig upp ur och ner i vattnet. Ta det lugnt och ha kul hela sommaren vetandes att RAVE ger livstids garanti mot tillverkningsfel. Det kan inte bli bättre än så!


Nu behöver man inte vara rädd för att landa utanför trampolingen om man hoppar högt, det är bara att simma tillbaka till sin Aqua Jump och fortsätta leka.


De är lätta att montera och transportera, dessutom är de extremt slitstarka och väderbeständiga.


Det började med Aqua Jump, världens första flytande trampolin. RAVE Sports erbjuder nu väldens största sortiment, både till antal och storlek. Dessutom finns spännande tillbehör som gör leken ännu roligare. Våra produkter har till och med utvecklats från vatten till land.


RAVE Sports produkter är kända för deras kvalitet och hållbarhet genom deras livstids garanti på produkterna. RAVE använder UV-behandlad PVC, svetsade och galvaniserade stålramar som ger oslagbar styrka och hållbarhet.


NYHET! Northwoods Edition.

Aqua Jump 15, 20 och 25 samt Aqua Deck, tillsammans med alla tillbehör finns nu i en ny skogsgrön och sandfärgad nyans.

 


Dessa produkter är först och främst designade med säkerhet i åtanke. Deras mångsidighet gör att du får mycket mer valuta för pengarna jämfört med traditionella simplattformar. Man kan hoppa, sola, dyka eller bara slappna av. En RAVE-produkt är allt man behöver för många somrar av kul och lek vid vattnet.


Mer om Aqua Jump